Често Поставувани Прашања​

Имате прашања?
Ние имаме одговори!

Секој клиент има можност брзо и лесно да се регистрира на Mint Bonus.
Со кликнување на полето РЕГИСТРИРАЈ СЕ следете ги чекорите:

Чекор 1: Ги пополнувате вашето телефонско бројче, име, презиме и кликате ПОНАТАМУ.

Чекор 2:  Го внесувате кодот кој што ви е испратен на SMS и кликате ВНЕСИ SMS КОД.

Чекор 3:  Внесувате ваша валидна е-mail адреса и креирате ваш password, ги штиклирате полињата за согласност и кликате РЕГИСТРИРАЈ СЕ.
Чекор 4:  Го внесувате 4 цифрениот код кој што ви е пристигнат на вашата e-mail адреса, кликате ВНЕСИ КОД.


Со исполнување на сите 4 чекори редоследно вашата регистрација на Mint Bonus е успешна.

Со користењето на услугите на МИНТ ФИНТЕК ГРУПАЦИЈАТА и парнерите, Вие добивате MintCoins на Вашиот профил.
1 mintcoin = 1 денар.

Во зависност од комапинајата, Вие добивате различен број на MintCoins. Подетално за секоја компанија можете да видите на следниот линк.

Собраните  MintCoins може да се искористат со купување на продуктите и ваучерите кои што се пласирани на овај сајт.

Откако ќе го купите ваучерот кодот од ваучерот ќе го добиете во СМС порака. Исто така кодот од ваучерот, како и QR и Баркод од ваучерот можете да ги видите во делот “Нарачки
Кодот на ваучерот го приложувате при користење на некоја од услугите на МИНТ ФИНТЕК ГРУПАЦИЈАТА во нејзините филијали или партнерите.

Доставата на нарачаните продукти е во рокот од 3-5 работни денови.
Доставата е бесплатна.

Регистрирај се и добиј гратис карта

Дома Продавница Кошница Корисничка сметка
Кошничка(0)

No products in the cart. No products in the cart.