array(1) {
 [0]=>
 object(WP_Term)#8789 (10) {
  ["term_id"]=>
  int(418)
  ["name"]=>
  string(23) "Голд Фелициа"
  ["slug"]=>
  string(13) "gold-felicija"
  ["term_group"]=>
  int(0)
  ["term_taxonomy_id"]=>
  int(418)
  ["taxonomy"]=>
  string(13) "product_brand"
  ["description"]=>
  string(913) "Ние сме ресторан кој е дел од комплексот Фелициа.
Ресторанот на Голд Фелициа располага со богато мени со широка палета на вкусни
деликатеси како и долга листа на пијалоци. Во нашиот ресторан работи високо
квалификуван тим на готвачи и услужен персонал кои се задолжени за доставување на
квалитетна услуга за гостите во ресторанот. Луксузниот ентериер и интимната атмосфера
го прават престојот во ресторанот уникатно доживување. Ресторанот нуди и кетеринг
услуги на територијата на град Битола."
  ["parent"]=>
  int(0)
  ["count"]=>
  int(1)
  ["filter"]=>
  string(3) "raw"
 }
}
string(23) "Голд Фелициа"